LEGENDA U RK BEOGRADU

LEGENDA U RK BEOGRADU

Nas proslavljeni rukometas, najbolji igrac u istoriji rukometa i najbolji srednji bek sveta Nedeljko Jovanovic pridruzio se pobednickom timu RK Beograda.


Nedeljko Jovanovic je igracku karijeru zapoceo u Sindjelicu a igrao je i za Metaloplastiku, Partizan i Kolubaru dok je u inostranstvu najvise uspeha imao igrajuci u Nemackoj i Spaniji.
Mnogo uspeha je imao u reprezentativnom dresu posto je sa Jugoslavijom osvojio bronzu na prvenstvu sveta 1999. i 2001. godine kao i na Evropskom sampionatu 1996. godine. Okitio se i zlatom na Mediteranskim igrama 1991. godine. Nedeljko Jovanovic je zvanicno 1999.godine proglasen i za najboljeg igraca sveta.


Kroz rad sa mladjim kategorijama u RK Beogradu pokusace da prenese svoje ogromno iskustvo i doprinese kako razvoju buducih mladih sampiona tako i rukometu uopste.
Trenerki tim RK Beograda je ojacan i sa iskusnim trenerom golmana Brankom Cvijetićem koji ce od sada biti zaduzen za cuvare mreze u svim selekcijama RK Beograd.


RK Beograd je napustio trener Lecic Dragan koji je osnovao svoj rukomerni klub i kojem zelimo puno uspeha u radu i nadamo se da cemo se uskoro sresti na sportskim terenima.

Podeli sa prijateljima